3. ledna 2018 • 10:45

Sparta si stáhla objev z Liberce. Holoubek si vypůjčil dva mladíky

Autor: iSport.cz, dvo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
SESTŘIH: Arsenal - Chelsea 5:0. Kanonáda v derby, dvakrát se trefil Havertz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalová Sparta už formuje kádr pro jaro. Z původně dvouletého hostování v Liberci se již po půlroce na Letnou vrací 21letý záložník Jiří Kulhánek, který se ve čtvrtek 4. ledna zapojí s prvním týmem do přípravy. Opačným směrem míří za trenérem Davidem Holoubkem obránce Daniel Köstl a záložník Tomáš Wiesner. "Připojili se k nám, ale to je spíš takové okysličení. O dalších jménech zatím nechceme mluvit. Největší posílení by pro nás bylo, pokud by nikdo neodešel," uvedl Holoubek na začátku přípravy.



Kulhánek, kterého si v Liberci před sezonou vyhlédli ve Vlašimi, měl na severu Čech původně hostovat dvě sezony. Na podzim však pod vedením trenéra Jindřicha Trpišovského podával velmi dobré výkony a zabydlel se v základní sestavě.

Na své místo nepustil ani Lukáše Váchu , který přišel v průběhu podzimu do Slovanu ze Sparty na hostování.

V lize Kulhánek odehrál jedenáct zápasů, ve kterých nasbíral 811 minut. Díky dobrým výkonům se prosadil i v reprezentaci do 21 let, kde mu kouč Vítězslav Lavička svěřil i kapitánskou pásku.

Naopak ze Sparty do Liberce za trenérem Davidem Holoubkem míří z juniorského týmu talentovaný stoper Daniel Köstl a z druholigové Vlašimi, kde byl zapůjčený, záložník Tomáš Wiesner. Ve FNL odehrál 15 utkání (1 205 minut) a jednou se zapsal mezi střelce.

Jihlava - Liberec: Kulhánek našel rozběhnutého Graiciara, ten ale hlavičkoval nad bránu
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud