9. ledna 2018 • 12:45

Sparta - Táborsko 7:2. Drchal dal hattrick, Lafata vstřelil dva góly

Autor: iSport.cz, ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté Sparty v úvodním zápase zimní přípravy porazili na pražském Strahově Táborsko 7:2. Jedenáctý celek druhé ligy po dvou gólech Leoše Vozihnoje v 26. minutě překvapivě vedl 2:0, ale pátý tým nejvyšší soutěže duel sedmi góly otočil. Letenští ještě do pauzy vyrovnali a pak se hattrickem během deseti minut ve svém prvním utkání za A-tým uvedl Václav Drchal. Skóre uzavřel David Lafata.



Sparťanský trenér Andrea Stramaccioni nasadil do obou poločasů téměř odlišné jedenáctky. Jeho svěřenci začali na přírodní trávě velmi vlažně a už ve druhé minutě je ztrestal gólem do odkryté branky Vozihnoj. Sedmnáctiletý talent Táborska hrál životní zápas a v 26. minutě se proti slavnému klubu prosadil po brejku znovu.

Sparta zabrala a po půlhodině během tří minut vyrovnala. Ve 32. minutě se po kolmici za obranu prosadil Tal Ben Chaim a za chvíli se trefil přesně do horního roku Lukáš Juliš.

Sparta - Táborsko 7:2. Podívejte se na všechny góly včetně Drchalova hattricku
Video se připravuje ...

Po změně stran už domácí naprosto dominovali. Drchal v 52. minutě vystřídal zraněného Čiviče a hned po minutě na trávníku doklepl míč do sítě po Plavšičově lobu. V 57. minutě z dorážky skóroval podruhé a v 62. minutě po samostatném úniku a kličce brankáři završil hattrick. Osmnáctiletý útočník tak stylově oslavil pondělní podpis nové smlouvy se Spartou.

V závěru během tří minut potvrdil pověst kanonýra veterán Lafata a dvěma góly uzavřel na konečných 7:2. Pražané tak zvládli vstup do přípravy, která bude od čtvrtka pokračovat prvním ze dvou soustředění ve Španělsku.

Kováč chválí po první přípravě Sparty: Drchal má šanci zůstat s námi
Video se připravuje ...

Střelec hattricku Drchal: Doufám, že se v týmu udržím
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud