Jan Vacek
10. ledna 2018 • 10:45

Další posila pro Plzeň! Viktoria kupuje z Jablonce stopera Pernicu

Autor: Jan Vacek, Jan Vacek
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Pro druhou polovinu sezony už má kádr uzavřený. Viktoria Plzeň ovšem kouká za roh, s předstihem si chystá mužstvo pro příští ročník a vysoce pravděpodobnou účast v základní skupině Ligy mistrů. Podle informací serveru iSport.cz Západočechy posílí stoper Luděk Pernica. Jaro však ještě stráví na hostování v Jablonci.



Jedinou dosavadní zimní posilou suverénního lídra tabulky je útočník Tomáš Chorý. S jeho příchodem se kádr Viktoria pro zbytek sezony uzavřel. „Řešit už budeme pouze zúžení kádru, příchody ne,“ prohlásil trenér Pavel Vrba.

Zkušený kouč měl pravdu jen do určité míry. Podle informací serveru iSport.cz totiž Plzeň intenzivně jedná o příchodu stopera Luďka Pernicy. Dlouholetý obránce Jablonce by měl na severu Čech dohrát tuto sezonu, v létě se pak přesune natrvalo do Štruncových sadů. Víceletou smlouvu s Viktorií ovšem podepíše už v nejbližších dnech.

Plzeň si tak s předstihem chystá kádr pro nadcházející sezonu, jejíž ozdobou by měla být účast v základní skupině Ligy mistrů. Vedení klubu se pozvolna připravuje na konec kapitána Romana Hubníka, jenž ve třiatřiceti letech laboruje stále častěji se zdravotními problémy. Dlouhodobě mimo hru je navíc pro potíže s kolenem i Jan Baránek.

Sedmadvacetiletý Pernica, kterému by po sezoně skončila v Jablonci smlouva, na podzim odehrál v lize čtrnáct utkání a připsal si jednu asistenci.

Od Chorého očekávám góly. Má všechny předpoklady k tomu, aby u nás uspěl, tvrdí Pavel Vrba
Video se připravuje ...

Chorý: Neřeším, kdo bude útočníkem číslo jedna. Hlavní je, abychom společně táhli za jeden provaz
Video se připravuje ...

Fotbalové přestupy a spekulace najdete ZDE »

Chcete mít přehled o všem důležitém, co se děje v Plzni? Zde sledujte všechny zprávy a zajímavosti ze svého oblíbeného klubu >>

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud