23. února 2018 • 10:47

Néstor se vrací do Dukly. Ze Sparty si ho vypůjčila do konce sezony

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Pražská Dukla získala před druhým jarním kolem posilu do ofenzivních řad. Ze Sparty přichází na hostování španělský záložník Néstor Albiach, který na Letnou přestoupil před rokem v zimě právě z Julisky. Hostovat bude do konce sezony a Dukla nemá ve smlouvě opci na odkup. „Z minulosti víme, že je Néstor vynikajícím ofenzivním hráčem, který může být posilou na jaře. Vrací se do známého prostředí, které by mu mohlo pomoci v restartu jeho kariéry, kterou komplikovala četná zranění,“ řekl pro klubový web sportovní ředitel Dukly Günter Bittengel.



Néstor přišel do Sparty před rokem a podepsal smlouvu do léta 2019, ale stihl odehrát jen deset ligových zápasů. Kvůli zdravotním potížím přišel o závěr minulé sezony i o začátek současného ročníku. Navíc ho zdraví limitovalo i v zimní přípravě.

Sparta ho proto chtěla uvolnit na hostování a už téměř odešel do Mladé Boleslavi, kde byl před týdnem na tribuně v klubové soupravě na utkání s Karvinou. Jenže Středočeši nakonec od dohody ustoupili kvůli Néstorovým zdravotním potížím. Nakonec zamířil do Dukly, kde působil od zimy 2013 a stihl 69 ligových duelů a 14 branek.

"Z minulosti víme, že je Néstor vynikajícím ofenzivním hráčem, který může být posilou na jaře. Vrací se do známého prostředí, které by mu mohlo pomoci v restartu jeho kariéry, kterou komplikovala četná zranění. Na Dukle se mu vždy dařilo, doufáme, že to potvrdí i v následujících měsících," řekl sportovní ředitel Dukly Günter Bittengel.

Šéf Dukly Bohumil Paukner se staronovou posilou Nestorem Albiachem
Šéf Dukly Bohumil Paukner se staronovou posilou Nestorem Albiachem

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud