Jan Vacek
Premium
3. dubna 2018 • 04:55

Sparta řekla dost! Vedení bude krizi řešit s majitelem Křetínským

Autor: Jan Vacek
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

Pět remíz za sebou, sešup ligovou tabulkou až na aktuální šestou příčku. Vedení Sparty už na jaře vidělo dost. A hrozivou výchozí situací se bude zabývat. Podle informací deníku Sport dnes proběhne schůzka vedení klubu s majitelem Danielem Křetínským. Na ní se bude řešit, jak na momentální krizi reagovat. Ve hře jsou mimo jiné i pokuty pro hráče. S jedním z hráčů panuje i kvůli výkonu v Teplicích největší nespokojenost.



Na prahu jara osnovala útok na druhou příčku tabulky, účast v předkole Ligy mistrů byla pro Spartu jasnou metou. Po pouhých šesti duelech je ale prakticky jasné, že tenhle cíl zůstane nenaplněn. Letenští se po šňůře pěti remíz krčí až na šestém místě, manko na pozice zaručující účast v pohárové Evropě narostlo už na čtyři body.

Ačkoli Pražané napříč jarem pravidelně ztráceli body, zůstávalo vedení klubu klidné. Chtělo dopřát dostatek prostoru novému trenérovi Pavlu Hapalovi i hráčům, aby se ze srabu vyhrabali a začali naplňovat svůj potenciál. To se ovšem neustále nedělo. Po sobotním kříži 1:1 v Teplicích proto šéfové v letenských kancelářích bouchnuli do stolu.

Vedení rozezlil vyklusávající Kanga

„Dnes proběhne schůzka vedení klubu s majitelem Danielem Křetínským, na které se bude nastalá situace řešit,“ konstatuje zdroj detailně obeznámený s děním ve Spartě. Podle informací deníku Sport nabídne sportovní úsek v čele se sportovním ředitelem Zdeňkem Ščasným několik variant.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud