Premium
14. května 2018 • 04:59

Sparta na lovu: láká Coufala, Čelůstku i talent Bayernu. Na hrot přijde Tetteh

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

V lize se na poslední chvíli snaží zachránit, co se dá. V kancelářích Sparty už se ale pilně pracuje na složení týmu pro příští ročník. A podle informací deníku Sport bude na Letné pořádně živo. Pražané se chtějí zaměřit především na posílení defenzivy. V hledáčku mají švédského krajního beka Johana Larssona, Vladimíra Coufala či Ondřeje Čelůstku. Blízko je dotažení příchodu útočníka Bohemians Benjamina Tetteha, klub navíc v týdnu bude testovat mladého střelce z Bayernu Mnichov. Která z uvedených posil má na Letnou momentálně nejblíž? A jaká další jména Pražané lákají?



V zimě zacílila na vybudování středu pole. Sparta v polovině sezony získala elitní polaře Nicolae Stanciua a Guélora Kangu, nyní svou pozornost stočila do zadní linie. Ta by se mohla oproti současnému stavu změnit hned na třech postech. Ve hře je především angažmá Johana Larssona z Bröndby Kodaň, libereckého kapitána Vladimíra Coufala, stopera Ondřeje Čelůstky a levého beka Emanuela Insúi, jenž patří na jaře do základu slavného Panathinaikosu Atény.

Prioritou je pro Spartu vyřešení postu pravého obránce. Tam nyní nastupuje Ondřej Zahustel , jeho forma však šla na jaře znatelně dolů. I proto Letenští už v průběhu jara rozhodili sítě. Nejprve si mysleli na Linuse Walhqvista z Norrköpingu. Tahle varianta ovšem padla, číslem jedna je pro Letenské Larsson.

Švédský bek se v této sezoně pyšní znamenitou bilancí. Na kontě má tři branky a dvanáct asistencí. Tomu ovšem odpovídá i cena, která se může vyšplhat až ke dvěma milionům eur (asi 52 milionů korun).

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud