Jan Vacek
6. června 2018 • 15:23

První posila Sparty? Brankáře Nitu a Bičíka doplní Heča ze Slovácka

Autor: Jan Vacek
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

V případě Vladimíra Coufala to nevyšlo, nyní se ale Sparta výrazně přiblížila získání první letní posile. Tou by se podle informací portálu iSport.cz měl stát brankář Slovácka Milan Heča. Zbývají doladit už pouze poslední detaily a dohodu potvrdit podpisem.



Sedmadvacetiletý gólman v Uherském Hradišti dlouhodobě vykazuje vysokou výkonnost, o jeho možném přesunu o patro výš se v posledních letech hovořilo pravidelně. Nyní se to stane realitou. Od nové sezony bude Milan Heča oblékat dres Sparty.

„Kluby jsou na transferu domluvené, stejně tak hráč se Spartou. Nyní se dolaďují poslední detaily,“ potvrdil zdroj detailně obeznámený s děním v letenském klubu. Podle informací iSport.cz se čeká už pouze na oficiální razítko ze strany šéfa Slovácka. O chystaném transferu jako první informoval server Aktuálně.cz.

Heča tak rozšíří brankářský tým v pražském klubu. Předpokládá se, že zaujme pozici dvojky za Florinem Nitou. V klubu bude i nadále působit veterán David Bičík, jehož úkolem bude krýt mladším parťákům záda. S ohledem na to, že Spartu čeká v příštím ročníku boj ve třech soutěžích najednou, měl by se Heča i z pozice dvojky dočkat adekvátního vytížení.

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga




Články odjinud


Články odjinud