Jakub Konečný
Premium
18. července 2018 • 18:12

Plzeň má před startem ligy dilema v útoku. Odejde Bakoš, nebo Chorý?

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
VŠECHNA VIDEA ZDE

Směrem dovnitř je kádr Plzně už uzavřen, ve hře je naopak ještě několik odchodů. Redukce soupisky se pravděpodobně bude týkat i čtyřčlenné útočné formace. O místo se v žádném případě nemusí bát reprezentant Michael Krmenčík, pevnou pozici má po vydařené letní přípravě možná překvapivě i Jakub Řezníček. Rozhodovat se tak bude mezi Tomášem Chorým a Markem Bakošem. Na koho to slovo padne? Deník Sport detailně rozebírá situaci u forvardů českého mistra a nabízí i jejich statistiky z minulé sezony.



Na tréninku, v autobuse či v hotelu se plzeňští fotbalisté věnují různým hrám, pořád musí být něco v sázce. Teď však leží v banku opravdu moc - konkrétně šance na obhajobu titulu a především základní skupina Ligy mistrů. Komu ze čtyř útočníků Viktorie zůstane černý Petr, toho se ani jedna výzva týkat nebude. Trenér Pavel Vrba to přiznal během soustředění v rakouském Westendorfu, s tím, že do sezony chce jít pouze s dvaceti hráči do pole.

„Je pravděpodobné, že všichni čtyři útočníci v kádru nezůstanou, protože to by bylo na celkový počet dvaceti lidí fakt hodně,“ prohlásil Vrba doslova.

Kdo tedy vypadne z kola ven? Určitě ne Michael Krmenčík. Reprezentační útočník a nejlepší střelec uplynulé ligové sezony má v Plzni neotřesitelné postavení, je největší hvězdou i nejdůležitější postavou týmu. A s jeho odchodem vedení klubu prakticky vůbec nepočítá. Vždyť v zimě Krmenčíka nepustilo ani za 300 milionů korun.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga




Články odjinud


Články odjinud