19. srpna 2018 • 04:55

Proč Slavia prohrála? Mizerný poločas i slabší forma hlavních opor

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
  • Slavia po vyřazení z Ligy mistrů prohrála ve FORTUNA:LIZE s JabloncemSlavia po vyřazení z Ligy mistrů prohrála ve FORTUNA:LIZE s JabloncemFOTO: Jaroslav Legner / Sport

    Slavia poprvé v lize ztratila body, když na domácí půdě podlehla aktivnímu Jablonci. Ve hře „sešívaných“ šlo najít nedostatky, stejně tak je ale nutné pochválit svědomitý a poctivý výkon hostů ze severních Čech, včetně některých individualit...

  • Mizerný první poločas

    Slavia - Jablonec: Hosté dávají gól do šatny, Ngadeu neuhlídal Doležala - 0:1
    Video se připravuje ...

    Tohle se nepovedlo. Zatímco po pauze se do toho slávisté přece jen opřeli, v prvních 45 minutách nepředvedli v Edenu zhola nic. Nepovedené centry, žádná střela na bránu a navíc mezery ve středu hřiště i v obraně. Po poločase zřejmě přišel „fén“ od trenéra Trpišovského a přišlo výrazné herní zlepšení.

  • Slabší forma opor

    Slavia - Jablonec: Au! To muselo bolet… Tvrdá srážka a Ngadeu skončil v krvi
    Video patří k placenému obsahu iSportu
    Odemknout video

    Michel Ngadeu, Miroslav Stoch. Hráči, kteří v uplynulé sezoně patřili mezi ty nejlepší v sešívaném dresu. To ale nyní neplatí. Slovenský křídelník se v úvodu ročníku trápí a byť je na něm vidět snaha, zatím se nepotkal s formou. To platí i o kamerunském obránci, který v posledních zápasech nepřipomíná známou neprostupnou zeď a stále častěji si dovolí nějakou tu minelu.

  • Fantastický Hrubý

    Slavia - Jablonec: Slavia kopala po ruce Trávníka penaltu, ale Škoda NEDAL!
    Video se připravuje ...

    Gólman Jablonce si tenhle večer zkrátka ukradl pro sebe. V první půli žádnou práci se Slavií neměl, když ale přišly po pauze na řadu sešívané nájezdy, Vlastimil Hrubý si vedl znamenitě. Kromě chycené penalty se vytasil s dalšími skvělými zákroky a po zásluze se dočkal ocenění od spoluhráčů i trenéra Petra Rady.

  • Únava a deka po Kyjevě

    SESTŘIH: Slavia - Jablonec 0:2. První ztráta favorita, Škoda nedal penaltu
    Video se připravuje ...

    Kapitán Milan Škoda sice uvedl, že se jeho mužstvo soustředilo už výhradně na Jablonec, vyřazení z Ligy mistrů však jen tak zapomenout nejde. Zápas v Kyjevě se na slávistech podepsal jak psychicky, tak samozřejmě i fyzicky. Na některých hráčích bylo těch 90 minut navíc, které měli oproti Jabloneckým v nohách, v průběhu druhé půle vidět.

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga




Články odjinud


Články odjinud