Radek Špryňar
Premium
29. srpna 2018 • 17:25

Český kulomet Krmenčík: 100 zápasů, 44 gólů. Koho všeho předběhl?

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Střelecké superstars se klaní před rozjetým bombardérem z Plzně. Michael Krmenčík ve sto zápasech v české lize eviduje masivní počet čtyřiačtyřiceti branek. Takové entrée do tuzemské soutěže neměly ani ikonické persony David Lafata, Horst Siegl či Vratislav Lokvenc! A ani nikdo další. Značka MK15 je v historickém pořadí na prvním místě. Tam se usadil po třígólové show do sítě Mladé Boleslavi. Mimochodem, z piedestalu sesadil bývalého spoluhráče Marka Bakoše. V detailním přehledu rozebíráme, jakým způsobem Krmenčík dává góly, jaké skvělé hráče už ve statistikách předhonil. 



Ještě na konci sezony 2015/16 držel v ruce průměrný střelecký životopis. Ve čtyřiačtyřiceti utkáních, která nastřádal střídavě v Plzni, Ostravě a na Dukle, trefil jedenáct branek. Nic extra špatného, ale také žádný zázrak.

Jenže už v té době, poté co dvěma góly – prvními za Viktorii – zařízl Spartu, začal prudký vzestup jeho dosud poněkud mátožné kariéry.

Uběhly další tři roky a z Michaela Krmenčíka je nejobávanější kulomet s českým pasem. V Plzni za následující dvě sezony ztrestal soupeře šestadvaceti góly a v té aktuální přidal dalších sedm v šesti duelech, přičemž skóroval v pěti z nich.

Celkem to v součtu dělá ohromující čísla – sto zápasů, čtyřiačtyřicet branek!

MK15 vykazuje nejlepší formu života. To dokazuje nejen počet gólů, ale také úspěšnost střelby.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga




Články odjinud


Články odjinud