24. června 2020 • 17:50

Slavia posiluje pro budoucnost, šéftrenéra si přivedla ze severu

Autor: vmn
Vstoupit do diskuse
3
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Slávistická akademie udělala další výraznou změnu ve vedení. Po konci Jiřího Plíška si nový šéf Petr Hurych přivedl šéftrenéra, který má zaštítit hru sešívané mládeže. Tomáš Heidenreich doposud působil jako hlavní postava regionální fotbalové akademie v Ústeckém kraji, teď se stěhuje do Prahy.



Šéftrenéra celé akademie doposud na Slavii neměli. Tomáš Heidenrech má být nadřízeným Miroslava Beránka, Petra Karocha a Jiřího Janečka, kteří nadále mají na starost slávistické dorosty, žákovské týmy a přípravky.

„Chtěl bych společně se všemi trenéry nastavit takové prostředí, aby se nám dařilo vychovávat zajímavé a rozdílové hráče,“ řekl ke svému novému angažmá Tomáš Heidenreich. „Jdu za svou výzvou, přesouvám se do největšího klubu v České republice. Oslovila mě možnost pracovat s nejlepšími hráči a trenéry v Čechách, v top klubu,“ dodal bratr Petra Heidenreicha, který působí jako místopředseda LFA za druhou ligu.

Tomáš Heidenreich přichází do Edenu z Ústeckého kraje, kde doposud řídil Regionální fotbalovou akademii. „Měnili jsme přístup k hráčům, k trenérům, měnili jsme prostředí pro výchovu fotbalistů. Když se člověk obklopí odborníky a vytvoří svobodné kreativní prostředí, které umí reagovat na moderní trendy, dají se dělat velké věci,“ loučí se se svým dosavadním působištěm.

Mládežnický kouč, který v minulosti vedl i reprezentační výběr do 14 let, byl také respondentem dokumentárního seriálu iSportu Nová generace, kde podrobně představil svůj pohled na fotbal a na tréninkové procesy s mladými hráči.

NOVÁ GENERACE (2. díl): Uvnitř akademie FAČR. Jak fungují a proč jsou revoluční
Video se připravuje ...

„Hledali jsme osobu, která by splňovala profesně a lidsky kritéria pro tento náročný úkol. Chceme sjednotit výchovu a rozvoj hráčů, abychom se prezentovali jasným stylem napříč kategoriemi. Naším cílem je připravit hráče pro styl a systém našeho A-týmu. Tomáš nám vychází jako ideální volba a hodně si od jeho příchodu slibujeme,“ prohlásil o svém novém kolegovi nový manažer mládežnické akademie Petr Hurych.

SK Slavia Praha Vše o klubu ZDE

Vstoupit do diskuse
3

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga




Články odjinud


Články odjinud