30. září 2009 • 08:00

Nedvěd jedná se šéfy Juventusu o trénování!

Autor: Blesk Tomáš Pokorný
Vstoupit do diskuse
4
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nedvědova vizita ještě více prozářila slunečné pondělí v tréninkovém centru Vinovo nedaleko Turína. Grande Paolo nakráčel na plac v modrých riflích a černém triku.



S většinou bývalých spoluhráčů se srdečně pozdravil a prohodil pár slov. A pak se zaujetím v tmavých brýlích a balonem v ruce sledoval trénink. Asi ho svrběly nohy, přeci jenom se mu do hráčského důchodu neodcházelo lehce...

Jenže možná mu hlavě šrotovala mnohem závažnější myšlenka: Jestli má nebo nemá přijmout nabídku vedení Juventusu postavit se na lavičku vedle hlavního kouče Cira Ferrary. V létě ji s díky odmítl.

„Mám k hráčům moc blízko, s většinou z nich jsem hrál po jednom boku. Nevím, zda by to klapalo,“ vysvětlil tenkrát Nedvěd.

Jenže od té doby si užil rodinnou dovolenou na jachtě, sehrál desítky partiček oblíbeného golfu a po fotbale se mu určitě stýská víc a víc.

„Nedvěd jednal s šéfy klubu, jejich nabídka je stále aktuální. Od léta o ní uvažuje a všichni v Juventusu doufají, že ji nakonec přijme,“ napsal italský deník Tuttosport.

Takže Pavle, stačí vzít tužku a podepsat...

Fotbal na Facebooku

Vstoupit do diskuse
4

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud