27. května 2010 • 22:14

Hertha má jasno: Drobného už nechceme!

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalová Hertha Berlín už o českého brankáře Jaroslava Drobného nestojí. Podle agentury SID vedení druholigového celku stáhlo nabídku nové smlouvy poté, co ji třicetiletý reprezentant odmítl.



"Drobný už u nás nechce působit a my na klíčové pozici brankáře potřebujeme mít stoprocentní jistotu," řekl manažer klubu Michael Preetz.

"Děkujeme Jarovi za všechno, co pro nás v posledních letech udělal a přejeme mu hodně štěstí," dodal.Drobného, kterému končí smlouva, se k setrvání v týmu marně pokoušel přemluvit i nový trenér Marcus Babbel.

"Už máme vyhlédnuté nějaké alternativy," uvedl Preetz. V posledních dnech se psalo zejména o Gerhardu Tremmelovi, který odešel z Chotěbuzi.

Hertha v uplynulé sezoně sestoupila z bundesligy a Drobný v jejím průběhu několikrát tým zkritizoval. V závěru soutěže si za to dokonce vysloužil pokutu 6000 eur (asi 153.000 korun).

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud