5. dubna 2017 • 14:32

Koho za Haška? Vlašim zvažovala Holoubka, problémem bylo studium

Autor: sh, pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Trenér Martin Hašek opustil Vlašim a převzal Bohemians 1905 po odvolaném Miroslavu Koubkovi. „Odváděl tu výbornou práci, jde o kvalitního odborníka, počítali jsme s tím, že se dřív nebo později bude o něj zajímat prvoligový klub,“ připustil sportovní ředitel Vlašimi Miloslav Brožek. Zajímavé je, že jeho nástupcem se v druholigovém klubu mohl stát Sparty David Holoubek, jenž byl odvolán od A-mužstva Sparty v polovině března.



Holoubek po odvolání od prvního týmu ve Spartě zůstal, nejvíce se ale momentálně věnuje studiu profesionální licence. Pokud vše půjde podle plánu, v květnu ji bude mít. Právě proto nejspíš mladý kouč Vlašim po Haškovi v tuto chvíli nepřebere.

„Tato možnost se zvažovala, ale Holoubek si dodělává nejvyšší fotbalové vzdělání, tři týdny věnuje studiu, u mužstva by chyběl, což by byl velký zásah,“ vysvětluje vlašimský Brožek. „Smysl by to mělo od nového ročníku,“ nezavrhuje však úplně tento nápad.

Holoubek je v tuto chvíli ve Spartě pod smlouvou, oficiální funkci ale nemá. Právě studium profesionální licence je pro něj prioritou číslo jedna. Od nové sezony by se ale mohl opět postavit na lavičku. Bude to ve Vlašimi?

Holoubkova éra ve Spartě v číslech: velké skalpy, debuty i ztráty
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud