21. září 2012 • 16:30

Hlavičkový billiard! Liverpool vyhrál díky ďábelskému vlastenci

Autor: jab
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vyprodaný stadion, ofenzivní smršť, na konci křepčící hosté s výhrou 3:5 v kapse. Na zápas EL Young Boys Bern s Liverpoolem se bude vzpomínat dlouho. Z části proto, že v něm padl navýsost groteskní gól. V hlavní roli hlava bernského obranáře Juhani Ojaly.



Pro finského beka ve službách švýcarského týmu to přitom mohl být nezapomenutelný večer, vstřelit dvě branky v pohárovém zápase se nepodaří každý den. Bohužel, mělo to nepatrné ale. Jen jedna Ojalova hlavička mířila do správné svatyně.

Tragikomický moment nastal ve 4. minutě. Liverpoolský Downing nacentroval z pravé strany do vápna, kde se míč snesl na hlavu dezorientovaného Spychera. Ten ve snaze uklidit balon do bezpečí trefil pouze obličej spoluhráče Ojaly a ukázkový billiardový vlastenec byl na světě.

Nešťastník Ojala sice ve druhém poločase zaznamenal i regulérní branku, „Reds“ ale v závěru góly Shelveyho utkání otočili a zvítězili 3:5. Ojalovi tak zbyli oči pro pláč. A hlava pro smích.

Podívejte se na úsměvný moment


Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud