3. října 2012 • 21:20

Bez Kweukeho! Sparta přišla před Bilbaem o klíčového útočníka

Autor: pj, kub
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalová Sparta přišla o Leonarda Kweukeho, s nímž nemůže počítat pro čtvrteční duel Evropské Ligy s Athletikem Bilbao. Důležitý člen sestavy Letenských onemocněl angínou.



Nemocný Leo Kweuke chyběl už na středečním tréninku, který byl médiím zpřístupněn na patnáct minut, a kde se důkladně připravoval na zápas jiný útočník – Bekim Balaj. Právě on by měl Kweukeho v sestavě Sparty nahradit a zaujmout místo vedle Václava Kadlece.

S kamerunským forvardem, jenž se v klidu léčí doma, je to prý natolik vážné, že je ohrožen i jeho start v ligovém zápase s Baníkem Ostrava. Ten je na programu v pondělí.

Letenští pozorně sledují před utkáním s Bilbaem také zdravotní stav Vlastimila Vidličky a Marka Matějovského. Zatímco druhý jmenovaný by měl nastoupit od první minuty, post pravého obránce pravděpodobně zaujme stejně jako v derby Zápotočný.

Pravděpodobná sestava Sparty: Vaclík - Zápotočný, Švejdík, Jarošík, Pamič - Kadeřábek, Hušbauer, Matějovský, Krejčí - Kadlec - Balaj.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud