8. listopadu 2012 • 20:02

SESTAVA: Sparta vyrukuje na izraelskou Šmonu s Hybšem

Autor: spo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Manuel Pamič chybí. Bez obvyklého levého obránce se musejí obejít fotbalisté Sparty, kteří od 21:05 hrají v Izraeli s Kirjatem Šmona. Podívejte se, v jaké sestavě sparťané nastoupí.



Sestava Sparty: Vaclík - Zápotočný, Švejdík, Jarošík, Hybš - Holek - Kadeřábek, Hušbauer, Matějovský, Krejčí - Kweuke.

Matěj Hybš na levé straně obrany nahrazuje Manuela Pamiče, kterého nepustí do zápasu svalové zranění. Chybí také Václav Kadlec, jenž se zotavuje po operaci vpáčené zlomeniny čelní kosti. Na pravém křídle jej nahradí Pavel Kadeřábek.

Naopak do sestavy se vrací po zranění kotníku kapitán Marek Matějovský a útočná jednička letenského celku Leo Kweuke, jenž v prvním zápase se Šmonou chyběl a na jeho pozici nastoupil Bekim Balaj.

Sparta je po třech odehraných zápasech se šesti body na druhém místě základní skupiny I za vedoucím Lyonem a má pětibodový náskok na Šmonu a Bilbao.

Pokud dnes v Izraeli zvítězí a Bilbao zároveň neporazí Lyon, zajistí si Pražané už dva zápasy před koncem základní skupiny postup do jarních vyřazovacích bojů.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud