22. ledna 2013 • 12:35

Už jsou k mání lístky na Neapol. Fronty v Plzni rychle zmizely

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Dodnes slýchám, že jsem zlomil Labantovi nohu, říká Gabriel. Chovanec ho podržel
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Už také v Plzni to začalo! Viktoria ráno zahájila prodej vstupenek na únorové utkání Evropské ligy s fotbalisty Neapole v klidnější atmosféře, než tomu bylo o den dřív v případě Sparty. Po prvních dvou hodinách prodeje sice zmizelo 700 z 8000 vstupenek daných do prodeje, větší fronty se však netvořily.



Zatímco na Spartě už od brzkých ranních hodin oblehly zákaznické centrum s pokladnou stovky fanoušků, v Plzni čekalo na otevření pokladen zhruba 150 lidí, kterým Viktoria zpříjemnila čekání v mrazivém počasí rozléváním horkého čaje. Po zahájení prodeje v 9 hodin fronta rychle mizela, jelikož se zákazníci rozdělili k sedmi pokladnám.

"U nás to nebyla taková síla jako na Spartě, protože tam si může každý permanentkář koupit až čtyři lístky. U nás si může koupit jen jeden navíc, což při počtu 3500 majitelů permanentek znamená, že se dostane na každého. Proto si fanoušci mohou nákup vstupenek naplánovat až do neděle a nemusejí spěchat," řekl tiskový mluvčí Plzně Pavel Pillár. "Navíc hodně fanoušků nákup vstupenek spojí s návštěvou středečního a nedělního přípravného utkání," dodal.

V první fázi prodeje Viktoria nabízí vstupenky permanentkářům v cenovém rozhraní od 450 do 1000 korun. Mohou si zakoupit maximálně dvě vstupenky, což znamená, že do pondělního volného prodeje za 600 až 1200 korun by mělo jít minimálně ještě tisíc vstupenek.

Den po Spartě zahájila předprodej na únorové utkání v Evropské lize také Plzeň
Den po Spartě zahájila předprodej na únorové utkání v Evropské lize také Plzeň

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud