14. února 2013 • 17:53

Sparta jde v Evropské lize na Chelsea s obránci Holkem a Hybšem

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
SESTŘIH: Brighton - Manchester City 0:4. Titul je blíž, zářil Foden
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté pražské Sparty nastoupí do dnešního zápasu play off Evropské ligy proti Chelsea s pozměněnou obranou, v níž dostanou šanci stoper Mario Holek a levý bek Matěj Hybš. Holek, původním "povoláním" defenzivní záložník, nahradí zraněného Jiřího Jarošíka. A dvacetiletý talent Hybš hraje místo Manuela Pamiče.



Kouč Vítězslav Lavička do základní sestavy poslal také zimní posily - útočníka Davida Lafatu a záložníka Lukáše Váchu, kteří si na Letné odbudou žhavou premiéru rovnou proti úřadujícím vítězům Ligy mistrů.

V zahajovací jedenáctce Chelsea podle očekávání nechybí český gólman Petr Čech, byť si před necelými dvěma týdny zlomil malíček na levé ruce.



Jen na lavičce zůstal stoper John Terry, ikona londýnského klubu, který se stále zotavuje ze zranění kolena. Trenér Rafael Benítez šetří i stabilního levého obránce Ashleyho Colea.

V sestavě nechybí naopak další hvězdy: středopolaři Frank Lampard s Edenem Hazardem či útočník a španělský mistr světa a Evropy Fernando Torres. Zápas mezi Spartou a Chelsea začne v 19:00.

Sestavy:
Sparta: Vaclík - Zápotočný, Švejdík, Holek, Hybš - Hušbauer, Vácha - Kadlec, Matějovský, Krejčí - Lafata.
Chelsea: Čech - Azpilicueta, Ivanovič, Cahill, Bertrand - Ramires, Lampard - Hazard, Mata, Marin - Torres.

Petr Čech si před zápase na Spartě prošel se spoluhráči z Chelsea Karlův most, jednička české reprezentace nechybí v základní sestavě Chelsea pro čtvrteční zápas Evropské ligy
Petr Čech si před zápase na Spartě prošel se spoluhráči z Chelsea Karlův most, jednička české reprezentace nechybí v základní sestavě Chelsea pro čtvrteční zápas Evropské ligy

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud