29. září 2016 • 15:30

Holoubek slíbil proti Interu mladíky. Minimálně na lavičku bere tři

Autor: iSport.cz, pj
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jak slíbil, tak udělal. Záskok na lavičce fotbalové Sparty David Holoubek nominoval k utkání Evropské ligy proti Interu i tři hráče ze „své“ devatenáctky. O životní šanci tak dnes na Letné budou moci snít Daniel Köstl, Filip Havelka a Milan Kadlec.



ONLINE: Zápas Sparta - Inter Milán sledujte ZDE »

„Můžete očekávat, že na lavičce budou sedět mladí hráči,“ slíbil David Holoubek na tiskové konferenci, kam chvátal z vítězného duelu mladíků v UEFA Youth League proti Podgorici (4:0).

Kouč Sparty Holoubek: Volal jsem si s Krejčím, radil mi, co na Inter platí
Video se připravuje ...

Na předzápasový trénink A mužstva si šestatřicetiletý kouč vzal Michala Kadlece a Richarda Sedláčka s Marianem Burdou, kteří kvůli tomu chyběli v zápase mládežnické Lize mistrů, poslední dva jmenovaní ale nakonec v nominaci na Inter chybí.

Minimálně na lavičku se totiž posadí trojice Daniel Köstl, Filip Havelka a Milan Kadlec. Kdo jsou mladíci, kteří budou mít šanci zasáhnout do duelu Evropské ligy?

Filip Havelka

Střední záložník sparťanské devatenáctky, jenž dirigoval její hru i v úvodním duelu mládežnické Ligy mistrů proti Mladosti Podgorica (4:0). Umí zaútočit, rozdávat přesné balony, ale i bránit, když rychlým návratem do defenzivy vypomáhá obráncům.

Sparta - Podgorica: Šťastná trefa! Po Havelkově tečované střele vede Sparta 2:0
Video se připravuje ...

Daniel Köstl

Urostlý stoper, který nedávno prodělal zranění. Teď už je ale fit a v plné síle. Proti Podgorici založil útočnou akci před čtvrtým gólem, když přesným nákopem vyslal do běhu aktivního Zidana Mustedanagiče.

Sparta - Podgorica: Debakl! Po Marečkově dorážce Sparta vedla 4:0
Video se připravuje ...

I on by se objevil dnes na lavičce Sparty, kdyby nemusel odcestovat na reprezentační sraz Bosny. Mimochodem, Köstlův bratr Jaroslav je asistentem Jindřicha Trpišovského v Liberci, pokud si s ním Sparta plácne, sejdou se na Letné dva Köstlové.

Milan Kadlec

Univerzální hráč, který se v áčku Sparty objevil už za trenéra Zdeňka Ščasného v minulé sezoně. V základní sestavě na pozici pravého beka naskočil v pohárovém utkání v Liberci (1:2) i v domácí odvetě s Jabloncem (0:2), v níž dostala šanci jedenáctka složena z juniorů a dorostenců.

Milan Kadlec na lavičce Sparty v zápase s LibercemFoto Dominik Bakeš (Sport)

Koller o Spartě po Ščasném: Trpišovský by byl vhodný kandidát
Video se připravuje ...

Ve Spartě vede úspěšný dorost, teď jde Holoubek k áčku
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud