1. října 2010 • 10:00

Sparťané ze zpackaného zápasu pod lupou

Autor: Aleš Roll, ab
Vstoupit do diskuse
5
TOP VIDEA
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté Sparty své druhé vystoupení v letošním ročníku Evropské ligy na hřišti moskevského CSKA nezvládli. Během závěrečné dvacetiminutovky inkasovali hned třikrát. Jak hodnotil výkony jednotlivých hráčů deník Sport?



Jaromír BLAŽEK 6
Za obdržené branky nemohl. Předtím několikrát Spartu zachránil. Jednou ho zklamal odkop, v první půli mu také dvakrát vypadla střela z náruče. Jinak spolehlivý a dobrý výkon.



Bondoa ADIABA 4
Žádný výrazný výkon. Protihráči přes jeho prostor několikrát přešli. Mohl být slavný, kdyby zkrátil přípravu střely ve 26. minutě po pasu Podaného. Útočné akce Sparty po straně kazil.

Erich BRABEC 3
Zahrál rukou ve vápně a byla z toho penalta, z níž CSKA vstřelil druhý gól. Situaci mohl určitě řešit lépe. V první půli chodilo přes prostor středních obránců hodně míčů..

Zklamaní fotbalisté Sparty.
Zklamaní fotbalisté Sparty.


Tomáš ŘEPKA 3
Chyboval při prvním i při třetím gólu CSKA, kdy chybně vystoupil proti útočníkovi soupeře. Také si před penaltou nechal dát zbytečnou žlutou kartu. Je to už jeho druhá v soutěži.

Manuel PAMIČ 5
Japonec Honda ho občas slušně provětral. Dopředu byl však lepší než kolega na druhé straně Adiaba. V 61. minutě nezpracoval jednoduchý balon a byl z toho nebezpečný brejk.



Kamil VACEK 5
Hrál na pozici defenzivního záložníka. V první půli ho míče docela míjely. Střídal lepší okamžiky s horšími, např. trestuhodně ztratil balon, ale pak ho o chvilku později dobře vyvezl dopředu.



Jiří KLADRUBSKÝ 5
Solidní výkon. Potvrdil, že role středního záložníka mu sedí víc. Snažil se střílet z dálky, třeba v 50. minutě. V prvním poločase však přes střed pole šlo hodně míčů soupeře.

Juraj KUCKA 5
Asi nejaktivnější sparťan pokud jde o střelecké pokusy. Byl přímočarý, nezdržoval hru. Jenže občas byl nepřesný, někdy mu chyběla i síla. Slabě vypálil třeba v nadějné příležitosti v 67. min.



Jakub PODANÝ 5
Objev prvního zápasu Sparty s Palermem. Včera to z jeho strany tak výrazné nebylo. Byl méně v pohybu, nebyl průbojný, soupeř mu moc nedovolil. Zazdil brejk v 52. minutě.

Václav KADLEC 4
Ve středu obdržel premiérově pozvánku do národního týmu, ovšem reprezentační výkon to nebyl. Byl nevýrazný, pro soupeře nebyl hrozbou. Zazdil tutovku ve 4. minutě, situaci podcenil.



Bony WILFRIED 5
Znova ukázal svou sílu v osobních soubojích. Ustál jich hodně. Přesto vše neohrozil soupeřovu branku tak, jak by chtěl. Zařadil se však mezi nebezpečnější hráče letenského celku.

STŘÍDALI
Leonard KWEUKE nehodnocen
Martin ZEMAN nehodnocen
Marek MATĚJOVSKÝ nehodnocen

Stupnice hodnocení hráčů: 10 nejlepší X nejhorší 1

Chcete mít sportovní informace jako první? Objednejte si SMS a MMS zpravodajství iSport.cz »

Vstoupit do diskuse
5

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud