5. dubna 2011 • 15:13

Bale má cenu jako Ronaldo, vyhlásil Redknapp

Autor: jon
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tottenham v úterý večer poprvé v historii vyběhne ke čtvrtfinále Ligy mistrů, kde vyzve slavný  Real Madrid. "Kohouti" nejvíc spoléhají na umění Garetha Balea, zázračného dítěte z Walesu. Po rychlonohém záložníkovi či obránci nejvíc touží právě bílý balet. "Minimálně za 80 milionů liber," vyhlásil cenu své hvězdy Harry Redknapp. Sám hráč ale připustil, že je připraven odejít.



Manažer Tottenhamu za svůj klenot požaduje stejnou sumu, jakou Real vysázel Manchesteru United za Cristiana Ronalda. "United prodali Ronalda, protože dostali skvělou nabídku a udělali výhodný byznys. Ale my teď nechceme prodávat hráče jako je Bale, snažíme se stavět velkoklub," tvrdí Redknapp.

Byť v Baleovi dřímá obrovský talent i potenciál, částku jako za Ronalda za něj žádný klub nedá. To Redknapp dobře ví, proto tak závratnou sumu nasadil. Boss Tottenhamu o jeho odchodu totiž nechce ani slyšet.



"Jakmile prodáte jednoho hráče, hází to na mužstvo špatný signál. Už jsem to zažil ve West Hamu a nechci takovou chybu opakovat," nechal se slyšet Redknapp. "Když chcete postavit tým, nesmíte pouštět hráče jako je Bale, Modrič nebo jiní. Teprve pak se můžete dostat na úroveň, kde jsme s Tottemhamem teď my."

Bale nedávno se "Spurs" podepsal novou, 4,5 letou smlouvu. Španělskému deníku AS však prozradil, že je připraven na odchod do ciziny. "Když opustím Premier League, naučím se nový jazyk, poznám jiné lidi. Z domova jsem odešel v patnácti letech. Myslím, že bych přechod do jiné země zvládl," tvrdí hvězda "Kohoutů".

"Když za mnou přijde a řekne, že chce odejít, nic s tím nenadělám. Ale podepsal nový kontrakt, věřím, že to neudělá," doufá Redknapp. "Jednou za velký klub v Evropě hrát bude. Ale ještě na to není připraven, potřebuje hrát pár let doma," myslí si.

Gareth Bale (vpravoú zářil i v druhém utkání proti Interu. Zejména on se podílel na senzační výhře 3:1.
Gareth Bale (vpravoú zářil i v druhém utkání proti Interu. Zejména on se podílel na senzační výhře 3:1.


Pokud bude Bale pokračovat ve výkonech, jakými udivoval v podzimní fázi Ligy mistrů, zájemci budou přibývat. "Byl jsem mezi prvními, kdo tvrdili, že z něj bude skvělý hráč," netají se obdivem José Mourinho. Právě jemu by se na pozici levého, útočného beka do Realu náramně hodil...

Bale se na Santřiago Bernabeu ukáže už v úterý večer. I když ho na jaře trápily svalové problémy, kvůli kterým dokončil pouze tři zápasy Premier League, pro úvodní čtvrtfinále Ligy mistrů bude připraven.

Čtvrtfinále ligy mistrů mezi Realem a Tottenhamem budeme od 20:45 sledovat ONLINE


Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud