Stanislav Hrabě
30. května 2011 • 13:28

Messi, Piqué a spol. kroutili zadkem se Shakirou

Vstoupit do diskuse
9
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO - Mistři i v oslavách. To jsou hráči Barcelony. Na minutu o den později, kdy započal jejich triumf ve finále Ligy mistrů, tedy v neděli ve 20.45, odstartovala v Barceloně velkolepá party.



To pozvání se nedalo odmítnout. Gérard Piqué, stoper barcelonského zázraku, po vítězství nad Manchesterem United vzkázal na Twitteru všem fanouškům.

„Zítra slavíme. Sejdeme se na Nou Campu, pak jedeme na koncert Shakiry na Olympijský stadion. Budeme tam všichni!“ Jeho stránky sdílí 800 tisíc účastníků. Obecenstvo bylo zajištěno.

Vztah slavné kolumbijské zpěvačky s řízným španělským zadákem už dávno není tajemstvím. A Shakira se snaží, aby byla svému vyvolenému co nejčastěji na blízku. Přizpůsobila své vystoupení v marockém Rabatu, aby stihla finále ve Wembley.

Podívejte se, jak Messi a spol. se Shakirou předváděli břišní tance:

Mistrovské křepčení hvězd Barcelony na koncertě Shakiry
Video se připravuje ...

Po něm zářila štěstím. A připravila si okamžitě dárek. „Mistři, dnes jste dali nám všem obrovskou radost. Zítra se vám ji pokusím vrátit. Ať žije Barcelona!“ pozvala hned po finále všechny na nedělní večer na stadion, kde probíhaly nejen OH 1992, ale i množství koncertů: Rolling Stones, Madonny, Michaela Jacksona. Takovou parádu však ochozy ještě nezažily.

Gerard Pique a jeho parťáci z Barcelony se objevili na pódiu na koncertě Shakiry na olympijském stadionu den po triumfu v Lize mistrů
Gerard Pique a jeho parťáci z Barcelony se objevili na pódiu na koncertě Shakiry na olympijském stadionu den po triumfu v Lize mistrů

Velkolepé zahájení světového šampionátu obstaraly hvězdy pop music, na snímku ShakiraFoto ČTK/AP
Triumfální jízda katalánskou metropolí začala ovšem mnohem dříve. Přesně v 16.00 dosedl na runway barcelonského letiště El Prat speciál z Londýna s výpravou vítězů a hlavně s ušatým pohárem určeným pro nejlepší tým starého kontinentu na palubě.

O hodinu později si už trofej na kapotě autobusu razila cestu zaplněnými ulicemi města, provázená jásotem tisíců fanoušků.

Na stadion dorazilo toto zbožnělé procesí v 19.35, brány pro něj otevřely oslavné chorály přítomných.

„Més que en club“ (Víc než klub) zní v katalánštině heslo Barcelony. V tento okamžik bylo naplněno bezezbytku. Všichni se chystali na dlouhou noc, která měla být delší než ta ve Wembley.

A na zlatý hřeb - podmanivý hlas Shakiry. V té noci nepatřila pouze Piquému, ale všem.

Vstoupit do diskuse
9

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud