12. července 2011 • 19:29

FOTOGALERIE: Jak Plzeň deklasovala Arménce

Autor: spo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

EXKLUZIVNÍ FOTO - Lepší vstup do kvalifikačních bojů o Ligu mistrů si Západočeši těžko mohli představit. Viktoria Plzeň zvítězila na horké půdě v Arménii jasně 4:0 a navázala na výkony z loňské sezony. Jak utkání, které nevysílala žádná česká televizní stanice, vypadalo? Prohlédněte si exkluzivní snímky fotografky deníku Sport.



Dvě proměněné penalty, k tomu další dvě branky. V Jerevanu se opravdu bylo na co dívat. Plzeňští, ač se v přípravě trápili s koncovkou, předvedli ofenzivní koncert.

Marek Bakoš věnoval svůj dres věrným fanouškům, kteří s týmem cestovali až do Arménie
Marek Bakoš věnoval svůj dres věrným fanouškům, kteří s týmem cestovali až do Arménie


V nových bíločerných dresech to Viktoriánům opravdu šlo. Během prvního poločasu nastříleli tři góly a mohli být v klidu. Ve zbytku utkání si náskok s přehledem pohlídali a do Česka se vrací s pohodovým náskokem.

"Když nebudeme bláznit, postoupíme," musí být jasné po výhře 4:0 celému týmu. Prohlédněte si rozsáhlou fotogalerii z utkání.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud