15. února 2012 • 13:40

Gólový Kadlec vyhrál bitvu se spoluhráči. Ulovil dres Messiho!

Autor: jon
Vstoupit do diskuse
5
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hlavičkou vyrovnal na 1:1, domácímu Leverkusenu vlil do žil naději na lepší výsledek. Michal Kadlec i přes konečnou prohru s Barcelonou 1:3 může být se svým výkonem spokojený. Navíc se mu povedl podobný kousek jako na podzim plzeňskému Milanu Petrželovi. Po skončení utkání získal dres Lionela Messiho!



V úvodním osmifinále Ligy mistrů se i přes pomalejší začátek radovala Barcelona, která si z Německa veze výhru 3:1. Jediný gól domácích vstřelil hlavou Michal Kadlec, možná nejlepší hráč Leverkusenu.

Kadlec se v 52. minutě postaral o vyrovnání, když přeskočil ve vápně Sáncheze a hlavou zatloukl míč do branky. "Dát gól Barceloně není všední věc," vykládal reprezentační bek po utkání.

Levonohému obránci smutek z prohry zmírnila i situace po skončení zápasu. Kadlec si vyměnil dres s Messim, autorem třetí branky Barcelony a nejlepším hráčem planety. "Tenhle dres u mě doma bude mít čestné místo," přiznal Kadlec.

Sestřih utkání Leverkusen - Barcelona (gól Kadlece v čase 0:45)



O dres Messiho se mezi hráči Bayeru strhla mela. O přestávce argentinského kouzelníka o propocené triko spolu s Kadlecem žádal i Manuel Friedrich. "Manuel mi v poločase dres ukradl," přiznal Kadlec.

Trojnásobný držitel Zlatého míče musí být na podobné situace zvyklý. V podzimních duelech s Plzní Messiho naháněli Petržela s Pilařem, oba se nakonec kýženého suvenýru dočkali.

Milan Petržela se v útrobách Nou Campu chlubí cenným úlovkem - vyměnil dres s Lionelem MessimFoto jon

Po skončení úterního zápasu mohl mít radost i Kadlec. Messiho dres po závěrečném hvizdu držel v ruce a kráčel s ním po trávníku BayAreny. "Samozřejmě bych ale bral mnohem lepší výsledek," podotkl.

"Začali jsme sice s velkým respektem a v úvodu se nám nedařilo eliminovat jejich presink, ale především za druhý poločas, přestože se tam zápas lámal, se nemusíme stydět," zhodnotil utkání na webu své agentury Sport Invest bývalý hráč Slovácka a Sparty Praha.

Má dres Messiho, ale odchází zklamaný. Michal Kadlec po porážce od Barcelony
Má dres Messiho, ale odchází zklamaný. Michal Kadlec po porážce od Barcelony

Vstoupit do diskuse
5

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud