17. července 2012 • 16:16

Karaganda, soupeř Liberce: Kazašští obři připomínající Blšany

Autor: hp
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

LIBEREC - KARAGANDA 19:00 ONLINE | 199, 198, 196, 194, 190. Ne, to nejsou začátky letopočtů z uplynulého tisíciletí, ale výška některých hráčů Karagandy, momentálně třetího týmu kazašské ligy. „Připomínají mi Blšany, když za ně hrál Roman Hogen a spol. či Venca Drobný,“ pousmál se kouč Liberce Jaroslav Šilhavý.



„Nečeká nás nic jednoduchého, mají řadu reprezentantů. Ať už z Běloruska, Bosny a Hercegoviny. Litvy či samotného Kazachstánu.

Hraje za ně opravdu hodně vysokých a silových hráčů, takže jejich velkou zbraní jsou vzdušné osobní souboje,“ upozornil trenér, kterého zaujali především oba stopeři. Tarasov s Džidičem měří oba bez mála dva metry. A když před časem Karaganda ulovila jako posilu útočníka Gridina, tipněte si jeho výšku. 194 centimetrů!

„Ve středu hřiště mají další dva silové hráče, Litevce Vičiuse, který do pokutového území soupeře hází auty, a kolumbijského reprezentanta do 21 let Caňase,“ pokračoval Šilhavý.

Tahle parta habánů zahrozí z každé standardní situace. „Musíme se snažit, abychom jich vytvářeli co nejméně, protože se budou těžko bránit,“ varoval stoper Liberce Jan Nezmar.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud