30. srpna 2012 • 19:21

Překvapení! V sestavě Plzně poprvé v sezoně nastoupí Čišovský

Autor: jon, kah
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

PLZEŇ - LOKEREN 20:15 ONLINE | V základní sestavě Viktorie Plzeň bude poprvé v sezoně Marián Čišovský. Slovenský stoper naskočí do boje o postup do hlavní fáze Evropské ligy proti Lokerenu kvůli absenci ostatních západočeských stoperů Františka Ševinského a Lukáše Hejdy.



Plzeňský trenér Pavel Vrba řešil před jedním z klíčových duelů sezony vážný problém. V prvním duelu s Lokerenem se vykartoval František Ševinský, kvůli zranění není k dispozici ani Lukáš Hejda.

"Rozhodnu se mezi trojící Limberský, Řezník, Čišovský. Hodně napoví zdravotní stav všech hráčů," říkal před utkáním Vrba.  

Kouč nakonec zvolil variantu s Mariánem Čišovským, který uprostřed obrany nastoupí po boku Václava Procházky. Slovenský bek patří k oporám týmu, jenže v této sezoně kvůli zranění nezasáhl do jediného zápasu.

Vrba mu nakonec dal důvěru. "Marián je zkušený hráč, pokud po pauze nastoupí, jsem přesvědčený, že zápas zvládne," věří svému parťákovi z obrany David Limberský.

Základní sestava Plzně: Kozáčik - Řezník, Čišovský, Procházka, Limberský - Horváth - Rajtoral, Hanousek, Darida, Ďuriš - Bakoš.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud