21. listopadu 2012 • 11:20

Ronaldo střílel slovy: 100zápasový Mourinho je lepší než Ferguson!

Autor: hp
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál ŽIVĚ s fanoušky: Žluté ohrožení? Priske teď už nikoho šetřit nebude
Roboti místo trávníkářů? V bundeslize už tréninková hřiště sečou i automaticky
VŠECHNA VIDEA ZDE

Je zpět a šermuje slovy! Útočník „bílého baletu“ Cristiano Ronaldo se vrátil do Manchesteru, kde v minulosti zářil jako hráč United. Cíl mise? Pojistit dnes večer (20:45, ČT sport) proti City postup ze skupiny smrti.



A před šlágrem 5. kola Ligy mistrů si nepřímo rýpl do konkurentů, když až na druhou kolej odsunul jak kouče svého večerního soupeře Roberta Manciniho, který je úřadujícím mistrem Anglie, tak manažera „rudých ďáblů“ sira Alexe Fergusona, jehož velmi dobře zná z šestiletého působení na Old Trafford.

„José je nejlepším koučem na světě. Je jasnou jedničkou,“ citoval deník The Sun Cristiana Ronalda, jenž se v této sezoně v milionářské soutěži trefil již pětkrát.
 
„Je skvělé pracovat s Mourinhem, protože jsem člověk, který rád vyhrává, soutěží a kdo nenávidí prohry!,“ pochvaloval Ronaldo portugalského kouče. Ten dnes odkoučuje jubilejní 100. zápas v milionářské Lize mistrů a rozšíří čtveřici Alex Ferguson, Arséne Wenger, Carlo Ancelotti a Ottmar Hitzfeld, kteří na tuto metu dosáhli.
 
A pokud dnes španělský šampion na severozápadě Anglie uspěje, oslaví postup ze skupiny smrti, ve které zápasí ještě německý mistr z Dortmundu a Ajax, šampion Nizozemska a „Special One“ může začít stovku navyšovat.   

„Je mým snem vyhrát znovu Ligu mistrů. Může se to podařit už tento rok anebo příští, ale musíme zůstat v pohodě. Všechno směřujeme k výhře v této soutěži,“ přiznal CR7. Posune dnes večer královský klub do jarního osmifinále?   

Spolu a šťastni. Alex Ferguson by si moc přál, aby se jeho bývalý svěřenec opět na Old Trafford vrátil
Spolu a šťastni. Alex Ferguson by si moc přál, aby se jeho bývalý svěřenec opět na Old Trafford vrátil

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud