11. prosince 2013 • 19:58

Bitva chuligánů: V Miláně byli pobodáni dva fanoušci Ajaxu

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál ŽIVĚ s fanoušky: Žluté ohrožení? Priske teď už nikoho šetřit nebude
Co musí Češi změnit, aby za týden uspěli a kdo si řekl o místo do Prahy?
VŠECHNA VIDEA ZDE

V Miláně byli před zápasem fotbalové Ligy mistrů pobodáni dva fanoušci Ajaxu Amsterodam. Podle agentury ANSA je jeden z nich v kritickém stavu. K prvním potyčkám obou táborů došlo už dnes během dne, když přijel autobus s příznivci Ajaxu. AC hostí nizozemský klub od 20:45.



Když fandové Ajaxu z autobusu vystoupili, připletli se k protivládním protestům, do nichž se zapojují i členové tvrdého jádra příznivců AC. Milánští ultras nizozemské návštěvníky uráželi a vyvolali potyčky, při nichž musela zasáhnout policie. První incidenty se ještě obešly bez vážnějšího zranění, další už nikoli.

Nejhůře dopadl fanoušek, jenž byl zasažen nožem do břicha. Zbývající dva mají bodné rány v hýždi a noze. "Ten s ránou v břiše je na tom nejhůř, ale co mám informace, tak není ohrožen na životě," uvedl mluvčí milánské policie. Všichni tři zranění muži jsou v nemocnici.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud