22. října 2018 • 07:11

Experti Plzni před bitvou s Realem Madrid nevěří

Autor: jos
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Od smutné fotky ke slovenskému snu: Česko je pragmatičtější, říká Smetana
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Pět zápasů v řadě bez výhry? Real Madrid určitě není v optimální pohodě. Na šancích fotbalové Viktorie Plzeň v úterním zápase Ligy mistrů na půdě slavného španělského klubu to nic nemění. Úřadující český mistr je experty i fanoušky braný za outsidera. „Výhře Realu i přes současné výsledkové tápání věří 99 procent fanoušků,“ říká Markéta Světlíková, tisková mluvčí společnosti Chance. Větší tutovku v úterním programu fotbalové Champions League nenajdete, výhra Realu je nabízena v kurzu 1,07:1.



Jestli trenér Realu Madrid Lopetegui ustál poslední domácí porážku v nejvyšší soutěži, jakoukoliv ztrátu v duelu s Viktorií Plzeň by nejspíš odskákal padákem. Média čile spekulují a nabízejí možné nástupce bývalého reprezentačního kouče Španělska, jenže to nic nemůže změnit na názoru tipérů a expertů. Minimálně u Chance.

„Aktuálně je na výhru Plzně kurz 36:1, přesto jsou na ni přijaty zhruba jen čtyři stovky tiketů. Viktorii věří jen jedno procento sázkařů,“ míní Světlíková. Jasno bude v úterý večer. Zápas začíná v Madridu ve 21:00.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud