29. července 2019 • 15:16

Experti i fanoušci Plzni v řeckém pekle příliš nevěří

Autor: jos
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tohle nevypadá dobře. Experti i většina fanoušků si myslí, že se Viktoria Plzeň uškvaří v řeckem pekle a s Ligou mistů se rozloučí už ve druhém předkole. Podle bookmakerů společnosti Chance je tým trenéra Pavla Vrby v odvetě na hřišti Olympiakosu outsiderem. „Dvaadevadesát procent fanoušků věří, že vyhraje doma Pireus. Jedničku lze sázet v kurzu 1,80:1,“ upozorňuje Markéta Světlíková, tisková mluvčí zmíněné společnosti.



Na vítězství Západočechů na řecké půdě je vypsán lákavý kurz 4,38:1. Této eventualitě však věřilo jen šest procent sázkařů. Dvě procenta pak tipují remízu vypsanou v kurzu 3,30:1. Další nejčastější sázku je tip na postup Olympiakosu (1,67:1).

Jedna třetina sázkařů ale věří, že dál projde Plzeň (2,2:1). Je to docela překvapení, možná sázkaře ovlivnila převaha Plzně v první půli domácího utkání, kdy ale branka nepadla. Navíc proti Plzni bude velké horko i absence zraněného špílmachra Čermáka,“ dodala Světlíková.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud