21. srpna 2019 • 22:55

Olympiakos je blízko LM, Krasnodar zničil čtyřmi góly. Vyhrál i Záhřeb

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté Olympiakosu Pireus mají na dosah postup do skupiny Ligy mistrů. Přemožitelé Plzně z 2. předkola v úvodním utkání závěrečného play off doma deklasovali Krasnodar 4:0. Na svém stadionu uspělo i Dinamo Záhřeb, které porazilo Rosenborg Trondheim 2:0. Young Boys v Bernu remizovali s Crvenou zvezdou Bělehrad 2:2. Odvety 4. předkola LM jsou na programu v úterý.



Olympiakos, který doma rozstřílel plzeňskou Viktorii rovněž 4:0 a ve 3. předkole vyřadil istanbulský Basaksehir, poslal do vedení ve 30. minutě Miguel Ángel Guerrero. Řecký tým v závěrečné čtvrthodině své vedení zvýraznil dalšími třemi góly. Dvakrát se trefil střídající Lazar Randelovič a v 89. minutě uzavřel skóre Daniel Podence. Olympiakos ani v pátém zápase kvalifikace LM v sezoně neinkasoval.

Záhřebské Dinamo rozhodlo o vítězství už během úvodní půlhodiny, kdy se prosadili Bruno Petkovič z pokutového kopu a Mislav Oršič. Jejich spoluhráč Nikola Moro v prvním poločase trefil břevno, do brankové konstrukce po změně stran zamířil i útočník Rosenborgu Samuel Adegbenro.

Young Boys začali výborně a už v sedmé minutě vstřelil vedoucí branku Roger Assalé. V 18. minutě však srovnal Milos Degenek a hned po změně stran otočil skóre Mateo García při debutu za Crvenou zvezdu. Čtvrt hodiny před koncem zajistil domácím alespoň remízu Guillaume Hoarau z penalty.

Úvodní utkání 4. předkola fotbalové Ligy mistrů:

Mistrovská část:
Dinamo Záhřeb - Rosenborg Trondheim 2:0 (2:0)
Branky: 8. Petkovič z pen., 28. Oršič.

Young Boys Bern - CZ Bělehrad 2:2 (1:1)
Branky: 7. Assalé, 76. Hoarau z pen. - 18. Degenek, 46. García.

Nemistrovská část:
Olympiakos Pireus - Krasnodar 4:0 (1:0)
Branky: 78. a 85. Randelovič, 30. Guerrero, 89. Podence.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud