1. října 2019 • 19:31

Senzace z Milána se opakovat nebude, tuší před Dortmundem experti

Autor: jos
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Povede se fotbalové Slavii podobná senzace jako při premiéře v Lize mistrů na hřišti Interu Milán? Remízu 1:1 by nejspíš sešívaní v domácí bitvě s Borussií Dortmund brali jako skvělý výsledek. Vyhlídky podle expertů i podle fanoušků však nevěstí nic dobrého. „Drtivá většina sázkařů, 93 procent věří, že vyhraje Dortmund,“ prozrazuje Markéta Světlíková, tisková mluvčí Chance. Jasno bude už ve středu večer.



Tým Jindřicha Trpišovského v Miláně ukázal, že dokáže i se slavnými rivaly držet krok. Dortmund je ale extratřída, což potvrdil v duelu s Barcelonou. A tak fanoušky návnada v podobě kurzu 3,92:1 na její výhru moc neoslovila. „Vítězství Slavie dala na tiket jen čtyři procenta sázkařů,“ potvrzuje fakta Světlíková.

Statistiky navíc mluví jasně, Dortmund v bitvě s českými soupeři neinkasuje. „Mezi nejsázenější tipy patří sázka na to, že v utkání padnou nejméně dvě branky v kurzu 1,22:1,“ konstatuje Světlíková.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud