15. února 2021 • 17:08

Experti věří ve šlágru Ligy mistrů Barceloně, postup ale oslaví PSG

Autor: jos
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalová Liga mistrů se rozjíždí, hrají se úvodní zápasy v roce 2021. Na programu jsou osmifinále Barcelona - PSG a Lipsko - Liverpool. Fanoušci se před úterním výkopem staví na stranu Barcelony. „Na její výhru v úvodním osmifinále sází více než polovina tipérů, ale ohledně postupu se těší u fanoušků větší přízni PSG,“ naznačuje Markéta Světlíková, tisková mluvčí Chance před zahájením osmifinále Champions League.



Na výhru Barcelony proti Paris SG lze sázet v kurzu 2,05:1, Messi a spol. jsou mírným favoritem. „Na PSG v aktuálním kurzu 3,35:1 sází 31 procent lidí a zbývajících 18 % tipuje remízu s kurzem 3,93:1,“ naznačuje Světlíková, že by mohl být k vidění vyrovnaný zápas.

Ohledně postupu se sázkaři přiklánějí na stranu francouzského gigantu. „Barce tolik nevěří, na postup jejího soupeře v kurzu 1,81:1 si vsadilo téměř třikrát víc tipérů nežli právě na Barcelonu (kurz 2,0:1). Důvodem je fakt, že Barca je poslední dobou poněkud z formy a příliš se jí nedaří,“ podporuje názor tipérů i bookmakerů Chance Světlíková.

Do boje půjde v úterý i Liverpool, který se ohledně vítězství v tomto ročníku Ligy mistrů řadí k největším adeptům na zisk trofeje. Nejvíce se sice věří Bayernu Mnichov (3,6:1) a Manchesteru City (4,25:1), ale tým Reds jim dýchá na záda s lehkým odstupem (9,0:1)

Tým z Anfield Road si zahraje s Lipskem na neutrální půdě a podle téměř sedmdesáti procent tipérů dovede zápas do vítězného konce. Bookmakeři jsou poněkud opatrnější a sázet na výhru anglického mužstva lze v kurzu 2,3:1.

„Výhru Lipska s kurzem 3,02:1 má na tiketu sedmnáct procent sázkařů, zbývajících čtrnáct procent tuší, že zápas skončí nerozhodně (3,62:1),“ konstatuje tisková mluvčí Chance. s tím, že na postup Liverpoolu v kurzu 1,40:1 si vsadilo pětkrát víc fanoušků než na Lipsko, které má aktuálně kurz na postup 2,96:1.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud