Pavel Janega
30. září 2008 • 14:54

Nasadí Chelsea slovenského mladíka?

Autor: Pavel Janega
TOP VIDEA
Speciál ŽIVĚ s fanoušky: Žluté ohrožení? Priske teď už nikoho šetřit nebude
Roboti místo trávníkářů? V bundeslize už tréninková hřiště sečou i automaticky
VŠECHNA VIDEA ZDE

Slovenská naděje Miroslav Stoch se pomalu tlačí do prvního týmu londýnské Chelsea. Manažer Luiz Felipe Scolari nominoval talentovaného útočníka pro utkání Ligy mistrů s CFR Kluž.



Chelsea odletěla do Rumunska bez tří klíčových fotbalistů. Zranění trápí záložníka Deka, stopera Ricarda Carvalha a nově také Joea Colea.

Poslední jmenovaný druhé utkání milionářské soutěže zmešká kvůli natrhlému svalu v boku.

Přestože se v případě Colea nejedná o vážné zranění a k týmu by se mohl připojit už ve čtvrtek, musel kouč Scolari povolat do prvního týmu nové tváře.

Z mládežnické akademie ukázal prstem na brankáře Rhyse Taylora a slovenského mladíka Miroslava Stocha!

Zda se Stoch dočká startu v Lize mistrů, nelze předvídat. Jisté ale je, že svými výkony v akademii svého nadřízeného Luize Felipe Scolariho naprosto uchvátil.

Portugalský kouč jej pozval do prvního týmu již podruhé. Poprvé Stoch odjel s mužstvem na utkání Carling Cupu proti Portsmouthu.

„Už v tomto zápase jsem si splnil sen. Vždyť v autobuse jsem seděl vedle Didiera Drogby!“ vyprávěl s úžasem na svých osobních stránkách.

„Trochu jsme se bavili, ale po většinu času telefonoval. Kluci v týmu chtějí mít před zápasem klid, ale dá se s nimi bez problémů hovořit,“ vysvětlil.

Stochovi nevadilo ani to, že celý zápas proseděl na lavičce náhradníků. „Hlavní je, že jsem celý den strávil s áčkem. Mým dalším cílem je za něj i nastoupit. A doufám, že se mi to podaří,“ dodal.

Splní se mu další sen již tuto středu na hřišti CFR Kluž?

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud