8. května 2009 • 12:47

Drogba se omluvil za "zkur..." ostudu

Autor: lah
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Udělal to, co musel. Útočník Chelsea Didier Drogba se omluvil za své výlevy do televizní kamery po semifinále s Barcelonou. Celý svět od něj slyšel, co si myslí o rozhodčím Tomovi Henningovi Ovrebovi. A nebylo to nic hezkého.



Drogba máchal rukama a křičel: „Jsi zkur… ostuda!“ Nyní si musí žehlit svou pověst. Zaprvé mu hrozí tvrdý trest od UEFA a zadruhé to fotbalista z Pobřeží slonoviny schytal i od britských novinářů. Ti ho nazvali „malou holkou“ a jeho chování označili za nepřípustné.

VIDEO: Rozzuřený Drogba

„Omlouvám se. Byl jsem smutný z toho, co se stalo během hry. Teď jsem ale viděl televizní záznam a uznávám, že jsem to přehnal,“ kaje se Drogba na internetových stránkách klubu.

„Musím také přiznat, že jsem použil slova, která do televize nepatří. Rozhodně to nebyl dobrý příklad pro fanoušky u televizí a už vůbec ne pro děti,“ pokračoval.

Radost těmito slovy udělal vedení londýnského velkoklubu. „Chelsea vítá Didierovu omluvu. Byla upřímná. Uvědomujeme si, že naši hráči by měli být vzory,“ uvádí se v tiskové zprávě.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud