10. prosince 2009 • 17:59

Lehmann močil během utkání Ligy mistrů

Autor: pj, spo
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

AKTUALIZOVÁNO - Kuriózní situace nastala během středečního utkání Ligy mistrů. Brankář Stuttgartu Jens Lehmann už nevydržel během zápasu s Urziceni čekat a rychle si odběhl za branku vymočit. Pak se honem zase vrátil, aby čelil nájezdu soupeře.



Lehmannovi vůbec nevadilo, že ho sleduje 40 tisíc přítomných diváků, že opodál stojí kamera a pěkně zblízka ho natáčí. Soustředil se pouze na svou potřebu, protože se nemohl za brankou příliš dlouho zdržovat.

Během chvíle, kdy vyprazdňoval močový měchýř, se totiž normálně pokračovalo ve hře. Bývalý spoluhráč Tomáše Rosického z Arsenalu měl tak hned dvojí štěstí.

Zaprvé: Rumuni mohli během doby, kdy byl Lehmann na výletě, poslat míč do opuštěné branky. Hra totiž nebyla přerušena.

A zadruhé: podle pravidel UEFA každý hráč musí za nedovolené a úmyslné opuštění hřiště dostat žlutou kartu. Sudí si ale kuriózního momentu nevšiml a Lehmann trestu unikl.

451704:gallery:true:true

„Hodně mi to připomíná Tour de France. Někdy prostě sportovci nemají jinou možnost. Jens si těžko mohl do kabiny odskočit, nicméně udělal to velmi obratně,“ smál se manažer Stuttgartu Horst Heldt.

Když se novináři optali samotného Lehmanna, proč cítil takové nutkání, odpověděl: „Byl jsem nervózní jako nikdy předtím.“ Když padla další otázka, zda opravdu za reklamním panelem močil, jen se ušklíbl, pousmál a odešel.

Stuttgart svého soupeře Urziceni doslova zválcoval. Během pár minut vedl tři nula a bylo jasné, že si postup do osmifinále již nenechá uniknout. Lehmann vtipným momentem možná také chtěl slabého soka zesměšnit. Těžko by si "pauzu" dovolil třeba proti Barceloně.

Radek Kováč se při vykonávání potřeby rozhodně nestydíFoto Archiv Blesk

V česku se čůráním proslavili Radoslav Kováč a Martin Abraham. Ti sice svou potřebu nevykonali v zápase (alespoň se o tom neví), ale přímo na veřejnosti. Před tréninkem, na ulici a navíc je u toho nachytali fotografové.

Kováč si "ulevil" po mejdanu, na kterém oslavoval narození svého syna, přímo na dlažbu, ačkoliv byly toalety o pár metrů vedle.

Ve světě se tímto způsobem proslavil americký reprezentant DaMarcus Beasley, který se vymočil během rozcvičování u postranní čáry.

Ještě více fotbalovou planetu fascinovaly obrázky sudího Massima Busaccy, který to vypustil na hranici šestnáctky, když hosté zrovna zahrávali rohový kop...

Že by Lehmann hladil po hlavě spoluhráče rukavicí, kterou použil na močení?
Že by Lehmann hladil po hlavě spoluhráče rukavicí, kterou použil na močení?

Vstoupit do diskuse
1

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud