23. listopadu 2008 • 17:17

Hřídel: Na své mužstvo jsem hrdý

Autor: ČTK
TOP VIDEA
Fantastický Priskeho trojzubec, nové Bazaly, nastoupí Preciado do derby?
SESTŘIH: Florida - Boston 1:5. Zacha dvěma asistencemi přispěl ke kanonádě, Pastrňák nahrával jednou
VŠECHNA VIDEA ZDE

Pocity obou trenérů po utkání byly hodně rozdílné, ale na průběhu devadesátiminutového boje se v podstatě shodli. Rozhodlo prý domácí nasazení, hostujícímu mužstvu zase chyběl špílmachr Pavel Horváth.



"Jsem hrdý na své mužstvo, šlo za svým vítězstvím důrazněji a kvůli týmovému duchu jsme uspěli. Potěšili mě i hráči z lavičky, kteří dnešní výhře hodně přispěli," uvedl domácí kouč Martin Hřídel.

Hosté pod trenérem Pavlem Vrbou ještě neprohráli, ale na Kladně pro výhru skutečně mnoho neudělali. "Celý zápas rozhodlo, že domácí byli mnohem důraznější v šestnáctce a kolem ní, přitom my jsme zvlášť před poločasem také měli několik situací, po nichž jsme mohli vstřelit rozhodující první gól," mínil plzeňský kouč, podle kterého Středočeši pro výhru udělali více.

Kladno si doma poradilo s Plzní >>>

"Možná se až příliš projevila absence Trappa a Horvátha ve středu hřiště," doplnil své hodnocení zklamaný kouč, podle kterého je svěřenci nedokázali pořádně udržet míč v klíčových situacích.

Z branky ani jeden z trenérů nevinil plzeňského brankáře Martina Ticháčka. "Předcházely tomu chyby na pravé straně hřiště a když se trefí míč tak přesně obloukem na zadní tyč, těžko se dá míč chytat," tvrdil Vrba a Hřídel mu přizvukoval.

Souhrn 15. kola Gambrinus ligy >>>

Domácím hrdinou dne byl Jiří Šisler, který dnešním premiérovým gólem oslavil svoje pondělní čtyřiadvacáté narozeniny. "Šel jsem na hřiště spíše s defenzivními úkoly a měl jsem na levé straně pomoci zabránit zvyšující se aktivitě soupeře.

Branka tudíž byla něčím navíc. Měl jsem i hodně štěstí, že míč dobře skočil proti noze a já mohl mířit na zadní tyč. Jsme moc rádi, že se nám znovu podařilo předskočit Žižkov," uvedl kladenský střelec.

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud