3. prosince 2008 • 16:22

Příbramští Mišun a Fantiš do Celtiku!

Autor: hst
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

O mladé fotbalisty FK Příbram se rozpoutala obří vlna zájmu. Šestnáctiletý Antonín Fantiš a osmnáctiletý Milan Mišun dnes odpoledne odlétají na stáž do skotského Celtiku Glasgow.



„Oba hráče sledovali jak skauti Celtiku, tak AC Milán. A skotský klub na jejich výkon proti Slavii reagoval tím, že oba zve na několikadenní stáž,“ potvrdil Ondrej Chovanec, manažer obou nadějných fotbalistů.

Hráče čeká nabitý program. „Absolvují základní zdravotní prohlídku, budou se připravovat s A-mužstvem a v neděli se podívají na zápas proti Hibernians,“ řekl Chovanec.

Cílem mise je otestovat, jak by se nadějní hráči dokázali adaptovat na ostrovní fotbal. Ale Celtic není v řadě zájemců sám. „O oba hráče se zajímá i AC Milán a není vyloučeno, že sáhne k obdobnému kroku,“ uvedl Chovanec.

Spokojen se zájmem o své hráče je i prezident Příbrami Jaroslav Starka. „Když jsem viděl, jak kluci zvládli zápas se Slavií, bylo mi super. Ale jestli ze zájmu zahraničních klubů něco bude, to se teprve uvidí,“ přiznal Starka.

Zahraniční interes o jména Fantiš, Mišun doprovází i zájem českých klubů. „Oba hráče intenzivně sledují jak Plzeň, tak i mistrovská Slavia,“ dodal ještě Ondrej Chovanec.

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud