22. června 2009 • 14:31

Otepka míří do Příbrami!

Autor: pj, koš
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Slovácko - Sparta: Juroška trefil ruku Kairinena, penalta
SESTŘIH: Plzeň - Mladá Boleslav 3:0. Jasná záležitost, hosté se zvedli až v závěru
VŠECHNA VIDEA ZDE

Odchod Rudolfa Otepky z ostravského Baníku byl nevyhnutelný. Dlouhé týdny měl na stole nabídky od různých českých klubů. Ale nakonec podle informací Sportu zvolil ten, který dobře zná – Příbram.



Kolem Otepky kroužil také prvoligový nováček Bohemians 1905, který měl na hráče připraven rovný milion korun. Ovšem 35letého fotbalistu zlákal jeho velký přítel a šéf Příbrami Jaroslav Starka.

„Nechci se k tomu vyjadřovat. Nic nevím,“ odsekl Otepka do telefonu. Nicméně informaci potvrdil nový kouč příbramských fotbalistů Karol Marko.

„Pan Starka mi zavolal, jestli proti Otepkově příchodu něco namítám. Řekl jsem, že ne, protože Ruda je velice zkušený a kreativní záložník. Bude se nám hodit,“ řekl Sportu Marko.

Navíc mu nevadí ani to, že Otepku provází pověst kontroverzního hráče. „Upřímně říkám, že fotbalisty, kteří se nebojí dát najevo svůj vlastní názor, mám rád. Z jeho přestupu jsem nadšen,“ dodal.

Otepka oblékal dres Příbrami dlouhých sedm let. A stal se miláčkem fanoušků. V Ostravě vydržel pouhé dvě sezony. Kvůli neshodám s vedením klubu v posledních kolech uplynulého ročníku ani nenastupoval.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud