6. ledna 2010 • 17:41

Kladno posílí zkušený David Zoubek

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
Zdrcený Trpišovský, Hranáč je teď NEJ stoper ligy. Co Svědík a plzeňská stopa?
VŠECHNA VIDEA ZDE

První zimní posilou fotbalistů Kladna se stal zkušený záložník David Zoubek. Pětatřicetiletý středopolař, který na konci loňského roku z pozice kapitána nečekaně opustil střížkovské Bohemians Praha, dnes podpisem nové smlouvy definitivně stvrdil svůj přestup do středočeského klubu. Informovaly o tom kladenské internetové stránky.



Zoubek zůstal bez angažmá jen pár dnů. "Chci mít pocit, že se mnou někde ještě pro ligu počítají, a to v Kladně pod trenérem Hřídelem mám," citoval zkušeného záložníka web Sedmička.cz.

V Kladně byli se Zoubkem v dosavadním průběhu přípravy nadmíru spokojeni, a proto s jeho angažováním příliš neváhali. "Za tří možných posil pro jarní část Gambrinus ligy se nám David zatím jeví nejlépe," uvedl ředitel klubu Eduard Novák.

Dalšímu testovanému hráči Marcelu Ličkovi chce dát kouč Martin Hřídel ještě šanci, o případném angažování Jana Novotného bude kladenské vedení jednat s Viktorií Žižkov.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud