16. února 2010 • 13:08

Jirouš odchází na hostování do Příbrami

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalový útočník Martin Jirouš nebude na jaře oblékat dres pražské Sparty. Klub ho v pondělí v posledních hodinách zimního přestupního období uvolnil na půlroční hostování do Příbrami. ČTK to řekl sparťanský personální ředitel Jakub Otava.



Podle Otavy je hlavním záměrem Sparty, aby Jirouš hrál co nejčastěji nejvyšší soutěž. "U nás by to měl Martin na jaře hodně složité a ze všeho nejvíce potřebuje pravidelně hrát první ligu," uvedl Otava. Podle něj dohoda o hostování obsahuje ujednání, že fotbalista nenastoupí do jarního ligového startu, v němž se Příbram představí právě na Spartě.

Třiadvacetiletý Jirouš přišel do Sparty těsně před letním začátkem ligy ze Sokolova, kde hostoval z Liberce. Do kádru pro soutěžní zápasy se dostával jen občas; v lize odehrál čtyři utkání, další starty přidal v domácí pohárové soutěži Ondrášovka cup. Naposledy nastoupil v sobotním přípravném duelu v Žilině.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud