27. dubna 2011 • 16:36

Dembélé je za rozhovor přeřazen do rezervy

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
3
TOP VIDEA
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
Dresy repre? Neurazí, ale žádná sláva. Konečně zajímavé nápady, ale sráží je…
VŠECHNA VIDEA ZDE

Slávistický fotbalista Bassirou Dembélé byl kvůli výrokům v rozhovoru pro Nedělní Sport, ve kterém kritizoval poměry v zadluženém pražském klubu, dočasně přeřazen do rezervního třetiligového týmu. Dnes odpoledne o tom rozhodlo představenstvo Slavie.



Jednadvacetiletý malijský středopolař si v rozhovoru mimo jiné postěžoval, že mu klub dluží výplaty za poslední čtyři měsíce a že s ním přestal komunikovat trenér Michal Petrouš. Kouč Pražanů ho následně nenominoval k pondělnímu ligovému utkání v Plzni.

"Z kádru určitě vyřazen nebyl, jen jsem ho nenominoval k zápasu na základě nevybíravých vyjádření v tisku," uvedl Petrouš po pondělním duelu.

Situaci řešilo slávistické představenstvo, které se v úterý sešlo s Dembélém a jeho agentem Lorencem Hysim. Verdikt však padl až dnes. Žádnou finanční pokutu klub hráčovi neudělil.

Dembélé přišel do Slavie loni v létě a zatím odehrál sedm utkání první ligy. V probíhající jarní části sezony nastoupil pouze v pohárovém zápase v Teplicích.



Vstoupit do diskuse
3

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud