5. května 2011 • 04:00

Sparta má první letní posilu: "Druhého Šventa"

Autor: kub
Vstoupit do diskuse
7
TOP VIDEA
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
Rock vs. Cataloni. Liverpool proti Londýnu v Oktagonu
VŠECHNA VIDEA ZDE

VÍME PRVNÍ - Fotbalová Sparta už pracuje na kádru pro příští sezonu. První posilou obhájce titulu by měl být Martin Juhar z MFK Košice. Informaci serveru iSport.cz potvrdil hráčův agent Jiří Müller.



Slovenského reprezentanta do 21 let dělí od angažmá na Letné v podstatě už jen lékařská prohlídka, které by měl se podrobit ve čtvrtek.

„Na podmínkách tříleté smlouvy jsme se už přímo v Košicích dohodli s personálním ředitelem Sparty Jakubem Otavou,“ říká Müller.

Českému fanouškovi jméno Juhar moc neříká, nicméně tuzemské kluby o něm dobře vědí.

„Registrovali jsme vážný zájem z Liberce, Teplic, Českých Budějovic a Ostravy,“ vypočítává Müller, s kým vším o svém třiadvacetiletém klientovi jednal.

Agent Jiří Müller potvrdil přestup Martina Juhara do Sparty Agent Jiří Müller potvrdil přestup Martina Juhara do SpartyFoto Jaroslav Legner (Sport)

Zdá se, že Juhar je jako každý ortodoxní levák vyhledávané zboží. Měří 182 centimetrů, váží 71 kilogramů, na kraji je schopen hrát beka, záložníka i křídlo. V probíhajícím ročníku Corgoň ligy nastoupil devatenáctkrát a vstřelil dva góly.

„A patří k nejrychlejším hráčům slovenské ligy. Mohl by z něj být druhý Švento,“ dotváří Juharův obraz jeho manažer, který se nedomluvil na podmínkách nové hráčovy smlouvy v MFK Košice.

Univerzál, který před dvěma roky nastoupil za Košice v předkole Evropské ligy proti AS Řím, tak přijde na Letnou zadarmo. Pokud naváže na výkony svého krajana Juraje Kucky, bude jeho transfer pro Spartu pořádné terno.

Vstoupit do diskuse
7

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud