31. července 2010 • 18:53

Jarolím: Grajciar nám bude chybět

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Slavia v sobotu odpoledne porazila doma Mladou Boleslav a trenéři obou mužstev se shodli, že se v Edenu hrál zajímavý a bojovný zápas. "Dostali jsme se do vedení, kterému však předcházela velká šance soupeře. To jsme zaváhali, když jsme hosty pustili za záda, a byl to zřejmě rozhodující moment zápasu," řekl kouč Slavie Karel Jarolím.



Jeho tým promarnil řadu šancí a první výhru v sezoně mu zachránil až čtvrt hodiny před koncem Vlček. "V prvním poločase jsme si vypracovali situace, které jsme měli rozhodně zakončit lépe. Věděli jsme ale o síle soupeře hlavně směrem dopředu, proto jsme nechtěli hru příliš otevřít a byli jsme trpěliví. Výhru jsme mohli potvrdit, ale bohužel jsme neproměnili vyložené šance a museli jsme si to protrpět až do samého konce," konstatoval Jarolím.



První výhra v novém ligovém ročníku jej hodně potěšila. "Jsem rád, že jsme potvrdili dvě remízy zvenku, i když ta první s Bohemians zase tak zvenku nebyla," pokračoval slávistický trenér.

Gól! Radost střelce Slavie GrajciaraFoto Michal Beránek SPORT
Domácím už scházel Peter Grajciar, který je na odchodu do Turecka. "Byl to hráč základu, takže určitě bude chybět. Umí zakončit, umí zahrávat standardní situace, ale pro něj je to šance si zahrát zahraniční soutěž a musíme se s tím vypořádat," dodal Jarolím.

Hostující kouč Karel Stanner prohlásil, že oba týmy se v zajímavém utkání snažily získat tři body. "Bohužel nám se to nepovedlo, po jediné brance se radovala Slavie," řekl Stanner.

Podle něj rozhodla za stavu 0:0 Chramostova neproměněná šance. "Kdybychom to dali, tak by to bylo rozehrané na naše vítězství," pokračoval Stanner, který své hráče přesto pochválil. "Podali kvalitní výkon," mínil.

Slávistické šance v závěru už podle něho pramenily z mladoboleslavské hry vabank. "To už jsme hru zcela otevřeli ve snaze o vyrovnání," podotkl kouč hostů.

Stanner si postěžoval na situaci, kdy rozhodčí Drábek přerušil hru po nastřelení Koubského. "Myslím, že patnáct vteřin by vydržel. Míč se dostal ke zcela volnému Chramostovi, který byl v jasné šanci," tvrdil Stanner.

Vstoupit do diskuse
1

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud