3. srpna 2010 • 07:58

Wilfried se upsal Spartě až do roku 2014

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vedení fotbalové Sparty Praha si ještě před odletem k odvetě třetího předkola Ligy mistrů v Poznani zajistilo služby svého současného klíčového útočníka. Bony Wilfried z Pobřeží slonoviny prodlouží po návratu z Polska na Letné kontrakt o další tři roky, podle nové smlouvy bude hráčem českého mistra až do roku 2014.



ČTK chystaný nový kontrakt oznámil hráčův agent Dalibor Lacina.

Prodloužení potvrdila také Sparta. "Ještě před odletem do Polska jsme podrobnosti nové smlouvy dojednali a původní kontrakt by měl být podepsán po návratu ve čtvrtek, nebo v pátek," potvrdil chystanou smlouvu sparťanský personální ředitel Jakub Otava.

Wilfried přišel do Sparty ještě jako osmnáctiletý talent už v roce 2007, ale první sezónu si na nové prostředí zvykal v klubové rezervě.

První prvoligový zápas v rudém dresu odehrál až v srpnu 2008 proti Mladé Boleslavi, o tři měsíce později se radoval z premiérové branky. Dodnes odehrál ve Spartě 46 utkání v nejvyšší soutěži a vstřelil třináct branek.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud