8. srpna 2010 • 13:35

Kaprův Střížkov: Dluží balík, ale hrát může

Autor: pv (Blesk)
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ještě v minulé sezoně působili v nejvyšší soutěži. V sobotu už fotbalisté Střížkova nastoupili k zápasu třetí ligy proti týmu Loko Vltavín a snadno vyhráli 4:0. Klub však stále ještě nezaplatil pokutu 6 milionů korun, kterou dostal od fotbalového svazu za to, že na jaře nenastoupil k utkání na hřišti Bohemians 1905.



Propadli se o dvě patra. Majitelé Střížkova nechtěli po sestupu hrát druhou ligu a přihlásili se až do třetí nejvyšší soutěže.

Na první zápas nové sezony dorazilo 330 diváků. „Tolik lidí na nás chodilo i v první lize,“ smál se jeden z fanoušků »falešné« Bohemky.

Střížkov odehrál mistrovský zápas i přesto, že svazu stále nezaplatil pokutu šest milionů korun, kterou dostal při působení v první lize.


„Mělo by se to pohnout a vyřešit příští týden,“ prozradil Vladimír Rosenberger, sekretář Střížkova. I přes dluh tým mohl včera k zápasu nastoupit.

„Startu Bohemians Praha v ČFL nic nebrání. My jsme pokutu klubu neuložili, do soutěže mohou nastoupit,“ řekl Josef Nikodém, vedoucí sekretář řídící komise pro Čechy.
Majitel Střížkova Karel Kapr (v bílém) sleduje třetiligový duel svých fotbalistů na hřišti Loko Vltavín
Majitel Střížkova Karel Kapr (v bílém) sleduje třetiligový duel svých fotbalistů na hřišti Loko Vltavín

Vstoupit do diskuse
1

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud