30. července 2011 • 21:48

MarK.O.! Baník po ostudě s Teplicemi odvolal kouče

Autor: ČTK, spo
Vstoupit do diskuse
5
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

První ligové kolo přineslo první změnu trenéra. V Ostravě po prohře 3:4 od Teplic skončil trenér Karol Marko, jeho nástupcem je Pavel Malura.



Potvrdil to předseda představenstva Jakub Kahoun. Podle něj byla důvodem výměny nejen porážka s Teplicemi, ale také výsledky a výkony v přípravě, v níž Ostrava často inkasovala. Mužstvo už v neděli převezme trenér rezervy Malura, o dalším složení trenérského týmu se bude rozhodovat v příštích dnech.

Ostrava dnes vedla nad Teplicemi 3:1, přesto nakonec před vlastním publikem skončila bez bodů. Navázala tak na posledních pět přípravných utkání, v nichž opakovaně hodně inkasovala a vše vyvrcholilo v generálce, kdy doma podlehla druholigovému Třinci.

Pětačtyřicetiletý Marko, který už před časem působil v Příbrami, přišel do Ostravy před jarní sezonou a kvůli angažmá v Baníku předčasně ukončil působení v Banské Bystrici. Severomoravský klub vedl poprvé v 16. kole minulého ročníku, od té doby ale zaznamenal pouze tři výhry a sedmkrát jeho svěřenci prohráli.

Baník Ostrava prohrál v generálce před startem ligy s druholigovým Třincem, hráči museli na pohovor s fanouškyFoto Foto pro Sport: Aleš Krecl

 

 

 

 

Vstoupit do diskuse
5

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud