Jonáš Bartoš
4. ledna 2012 • 12:11

Majitel Plzně Paclík: Řepka k nám chce, teď rozhodne vedení

Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Dojde k českému fotbalovému přestupu zimy? Přijde do Plzně další odejitý sparťan Tomáš Řepka? Na tuhle otázku budeme znát odpověď pravděpodobně velmi brzy. Řízný stoper do týmu ligového šampiona chce, nyní záleží na rozhodnutí samotného klubu. To iSport.cz potvrdil i Tomáš Paclík, majitel Viktorie Plzeň.



Představitelé západočeského klubu se s Tomášem Řepkou sešli v úterý, na schůzce byl i trenér Pavel Vrba. Nyní Plzeň zvažuje, zda kovaného sparťana do svých řad povolá.

"Řepka má zájem sem jít, teď bude rozhodovat naše sportovní vedení," prozradil majitel Viktorie Tomáš Paclík. Osmatřicetiletý obránce by v mužstvu mohl zacelit případnou mezeru po Davidu Bystroňovi, který by mohl Plzni chybět kvůli distancu za užití dopingu.

Řepka do Plzně sice chce, situace ale není zdaleka tak jednoduchá. Vzít do dobře fungujícího týmu fotbalistu v pokročilém věku, navíc s pověstí kontroverzního hráče? To jsou otázky, které nyní v Plzni zvažují.

"Těch pro a proti je tady skutečně hodně, musíme to dobře zvážit. Rozhodneme se odpoledne, nechceme situaci dlouho protahovat," doplnil Paclík.

VIDEO: Hráči Plzně dorazili na start zimní přípravy tradičně na dvoukolových motorových dopravních prostředcích. Zatím bez Řepky...
Video se připravuje ...

Řepka by se týmu v krizové situaci na postu stopera jistě hodil. Momentálně je volným hráče, tudíž by do Plzně šel zadarmo.

"Je to velmi ožehavé, ale zajímavé téma. Po tiskovce budeme pokračovat s majitelem v řešení problému, který máme kvůli dopingovému nálezu Davida Bystroně. Tomáš je mezi aspiranty na tohle místo. Dnes odpoledne to klub vyhodnotí a v tomhle směru situaci uzavřeme," potvrdil zájem i generální manažer Plzně Adolf Šádek.

Řepka nad hlavami fanoušků
Řepka nad hlavami fanoušků

Ještě v minulé sezoně, kdy ve Spartě pravidelně nastupoval, patřil Tomáš Řepka k nejlepším stoperům ligy. Nyní je však otázkou, co s jeho formou udělalo půlroční sezení na lavičce či na tribuně.

Důležitou roli sehraje postoj trenéra Pavla Vrby. Pravděpodobně jeho slovo hodně přispěje k rozhodnutí, zda sparťanská legenda obleče modročervený dres v Plzni. Jasno by mělo být už ve středu odpoledne.

Vstoupit do diskuse
1

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud