5. ledna 2012 • 11:34

Budějovice a Řepka? Zájem Dynama trvá, Blažka ale nechtějí

Autor: Václav Hanzlík
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Angažmá v Plzni Tomáši Řepkovi nevyšlo. Zoufat však nemusí. O jeho služby se stále hlásí v Českých Budějovicích. „Byli jsme na schůzce s hráčovým manažerem Pavlem Paskou, takže o našem zájmu ví,“ potvrdil generální manažer Dynama Jiří Kotrba.



Když dělal deník Sport v polovině prosince anketu mezi všemi šestnácti prvoligovými kluby, jestli uvažují a mají zájem o služby osmatřicetiletého stopera, jako jediní se o něj přihlásili právě Jihočeši. A jejich zájem nadále trvá!

„I vzhledem k řadě zranění bych si ho tady přál. Fotbalista jeho kvalit by nám určitě pomohl,“ pravil trenér František Cipro na startu zimní přípravy pro klubovou televizi.

Na Řepkovu adresu přidal i vtipnou poznámku. „Je to sparťanská ikona a já se spíš počítám k druhému břehu, ale to by mi nevadilo,“ smál se zkušený kouč. „Jeho příchod však moc reálně nevidím,“ dodal. Moc dobře totiž věděl, že fotbalista jedná o angažmá s úřadujícím ligovým šampionem z Plzně.

Jaromír Blažek ve Spartě skončil. Stejný osud neminul ani Tomáše Řepku. Jaromír Blažek ve Spartě skončil. Stejný osud neminul ani Tomáše Řepku.Foto Jaroslav Legner SPORT

Nyní se však situace opět otočila a Dynamo si na Řepku stále brousí zuby.

Generální manažer Jiří Kotrba společně se sportovním manažerem Romanem Rogozem se v úterý sešli s Pavlem Paskou, jenž fotbalistu zastupuje. „O našem zájmu tedy ví, stále trvá,“ přikyvuje Kotrba.

Samotného fotbalistu prý zatím nekontaktoval, nechávají věcem volný průběh. „Liga se nehraje za týden, máme dostatek času. Stoper jeho kvalit by se nám ale určitě hodil, na pilu ale určitě netlačíme. Uvidíme, jak se nakonec rozhodnou,“ uvedl.

V kabině Dynama prý zprávu o možném příchodu slavného jména přijali spíš s úsměvem, nikdo z fotbalistů asi nečeká, že se transfer dotáhne do zdárného konce. Kdo ví, možná brzy změní názor.

 

Gólmana Blažka v Budějovicích nechtějí
Zatímco příchod Tomáše Řepky je stále reálný, jeho bývalý parťák ze Sparty Jaromír Blažek do Českých Budějovic nezamíří. Do přípravy s Dynamem se totiž zapojuje devatenáctiletý gólman Matej Delač, jenž v klubu byl už na podzim na hostování z Chelsea a brankářská otázka je tak vyřešená. Jako jednička dokončil podzimní část v brance Zdeněk Křížek, záda mu kryl právě Delač. Tito dva si to mezi sebou rozdají i nyní. Dlouholetá stálice Pavel Kučera si naopak může hledat angažmá, v klubu s ním nepočítají.
Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud